DUYURU

Üniversitemiz öğrencilerinin kariyer gelişimlerini desteklemek ve kariyer danışmanlığı hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmak üzere İŞKUR ile 2023-2024 Akademik yılında iş birliğine başlanmıştır. Bu kapsamda, öğrenci/mezunlarımızın, kariyer danışmanlığı hizmeti alabilmesi için İŞKUR tarafından görevlendirilmiş olan İş ve Meslek Danışmanları Yetenek Kapısı Platformuna üniversitemiz adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından kariyer danışmanı olarak tanımlanmıştır.

Bu doğrultuda, aşağıda yer alan İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlarına ait bilgilerin,ilgilenen öğrenci ve mezunlarımızın yetenekkapisi.org platformu üzerinden ilgili danışmanlardan randevu oluşturmaları gerekmektedir.

İl Müdürlüğü/Hizmet Merkezi                            Ad-Soyad

İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü       İpek Öztürk Savaş