Etkinlik

Bitki Koruma Programı öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bergama Fatih ve Mert Öztüre İlkokulu'nun ana sınıflarında böcek farkındalığı yaratmak ve çocukların böcekten korkmamalarını sağlamak üzere Uç uç Böcecik isimli projelerini gerçekleştirmiştir.

Mantarcılık Programı öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Bergama Fatih ve Mert Öztüre İlkokulu'nun ana sınıflarında mantarı tanıtmak ve sevdirmek üzere Minik Mantarcılar isimli projelerini gerçekleştirmiştir.

Bitki Koruma Programı öğrencileri ders kapsamında zeytinliğimizin ihtiyacı olan Bordo Bulamacını yaparak arazimizdeki zeytinlere uygulama yapmıştır.

Bitki Koruma Programı öğrencilerine Agrobay Seracılığa teknik gezi düzenlemiştir.