Çerez Örnek
canlı destek
2020-2021 Öğretim Yılı Staj işlemleri

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17.02.2021 tarihli ve 11439 sayılı yazısı çerçevesinde Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu 18.02.2021 tarihli ve 4/1 sayılı kararı kararı uyarınca 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında kurumumuzdaki öğrencilerin mezuniyeti için gerekli yeterliliklerin kazandırılmasında öncelikler ve zorunluluklar dikkate alınarak Üniversitemiz Senato Kararının 1. Maddesinin e fıkrasında belirtildiği öneri 20.02.2021 tarih ve 04/04 sayılı Yönetim kurulu kararındaki şekli ile kabul edilmiştir. Buna göre

"e) Stajların ödev, proje,rapor vb. olarak yapılabilmesine, bununla birlikte zorunlu hallerde birimlerin ilgili kurul kararı ve Senato onayıyla yüzyüze uygulamalı olarak yapılabilmesine, yüzyüze yapılması durumunda öğrencinin yazılı onayının alınması"

kararı gereğince isteyen öğrencilerimiz stajlarını yazılı dilekçe vermeleri sonucunda Program koordinatörü kabulü ve Yüksekokulu Yönetim kurulu onayıyla yapabileceği gibi isteyen öğrencimiz stajlarını ödev, proje, rapor vb. olarak yapılabileceklerdir. Stajlarını ödev, proje, rapor vb. olarak yapacaklar bölüm staj hocalarından alacakları ödevleri 14-18 Haziran 2021 tarihleri arasında teslim edecekler. Program staj komisyonları da final haftası içerisinde sonuçlarını Öğrenci işlerine vereceklerdir. Bu takvim içinde hareket edilmemeleri durumunda yaşanacak sıkıntılardan öğrencinin kendisi sorumlu olacağından gereken hassasiyetin gösterilmesi rica olunur.

NOT:

1. Bu yıl mezun olacak okul yada bölüm birinciliği için çalışan öğrencilerimiz yüz yüze staj yapmak istemesi halinde , final dönemine kadar staj dosyalarını teslim edemeyeceği için puanları okul 1. liği için yeterli olsa bile Stajlarını tamamlamadıklarından dolayı haklarını kaybedeceklerdir.

2. Yüzyüze staj yapacak öğrenciler işyerinden alacakları staj kabul belgelerinin yada öğrenci işlerinden alacakları staj başvuru formlarının teslimi sırasında belgenin altına altına "Staj sürecince Covid dolayısıyla yaşanacak tüm sıkıntıları kabul ediyor. Bergama MYO lunu yada Ege Üniversitesini sorumlu tutmayacağımı beyan ediyorum" notunu ekleyip imzalamaları gerekmektedir.

3. Stajla ilgili işlemleri BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ nde ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

4. Staj yapılacak yerler stajda aranacak belgeleri için STAJ İLKELERİ TALİMATI nı inceleyebilirsiniz.

5. Yüzyüze staj yapılacak tarihler akademik takvimde belirtilen tarihler olacaktır. Bunun için AKADEMİK TAKVİM inceleyin

 

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ